Det Uopnåelige

OBS! VISES KUN TIL PREMIERE I AFTEN KL. 21:30!

Carina Randløv fulgte Knud Pedersen fra 2013 og frem til hans død i 2014. Knud Pedersens karriere startede med Kunstbiblioteket i 1950’erne. I samme periode blev han involveret i Fluxusbevægelsen, og gradvist gik han fra at være kurator til også selv at være udøvende kunstner. Knud Pedersens værker skulle i kunstnerens optik først og fremmest være urealiserbare – eller som filmens titel formulerer det: Uopnåelige. Oftest var der lang vej fra ideen til selve udførelsen af disse projekter, men på paradoksal vis bliver filmens konklusion, at alt faktisk er muligt. I livet som i kunsten.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s