Fantomdrengen

OBS! VISES SØNDAG KL. 10:00!

Fra instruktørerne bag den Oscar-nominerede “En kat i Paris”, kommer her en vaskeægte superheltehistorie fyldt med højtflyvende spænding.

Drengen Leo er slemt syg, og må tilbringe det meste af sine dage på et hospital i New York. Leo gemmer dog på en hemmelighed! Sygdommen giver ham evnen til at blive et usynligt fantom, der kan svæve ud af sin krop, flyve frit omkring og gå igennem vægge, mens at Leos fysiske krop ligger sovende tilbage på hospitalet. Leos superkræfter viser sig at blive særdeles vigtige, da en mystisk skurk truer med at sætte byen i kaos ved hjælp af en farlig computervirus, hvis han ikke modtager stor sum penge inden for 24 timer. Det er nu op til fantomdrengen Leo og en modig politimand, som Leo møder på hospitalet, at forpurre skurkens planer.

“Fantomdrengen” kombinerer på enestående vis superheltefilmens tempo og underholdning med en nærværende historie om en dreng ramt af sygdom, og indeholder smuk animation i samme tegnestil som “En kat i Paris”.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s