Scorpions – Forever and a Day

OBS! VISES KUN KL. 21:30 I DAG!

Dokumentarfilm om det legendariske hardrockband Scorpions fra Hannover, der udgav deres debutalbum i 1972, og dér lagde grundstenen til over fire dekader med hit efter hit. Bandets signatur – Klaus Meines markante vokal, guitarsoloerne og den akrobatiske sceneoptræden – blev deres adgangsbillet til international succes, og med balladen ‘Wind of Change’ leverede Scorpions det ultimative soundtrack til jerntæppets fald. Katja von Garnier har fulgt bandet på deres verdensturné, der startede i 2010 og oprindeligt var ment som en afskedsturné. Parallelt med turnéen fortælles bandets historie, og filmen er spækket med herlige optagelser fra især 1970’erne og 1980’erne med ørehængere som ‘Rock You Like a Hurricane’, ‘Still Loving You’ og ‘No One Like You’.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s