Lotte

OBS! SPILLER KUN KL. 17:00 I DAG!

Lotte er en usædvanlig kæk og provokerende ung kvinde, som tumler gennem Berlin og livet uden at se sig hverken til højre eller venstre. I hendes kølvand ligger flere kæntrede forhold til venner og familie. Hun er kun tro mod sit kald som sygeplejerske. Hvad det er, der hele tiden driver hende videre, forstår man først, da hun pludselig bliver konfronteret med sin fortid i form af en teenagedatter. Langsomt nærmer de to unge kvinder sig hinanden, dog synes rollerne at være byttet om, så datteren fremstår som den ansvarsfulde voksne og Lotte som den rebelske teenager. Lotte spilles med en usædvanlig friskhed og sårbarhed af Karin Hanczewski. NB: Der er Q&A med instruktøren Julius Schultheiß og skuespller Karin Hanczewski efter visningen.

Køb billetter HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s