Die Lügen der Sieger

OBS! VISES KUN KL. 19:00 I DAG!

Fabian Groys (Florian David Fitz) arbejder som journalist på et politisk nyhedsmagasin og har en god næse for politiske skandaler. Sammen med praktikanten Nadja (Lilith Stangenberg) er han ved at afdække en historie om forsvarets tvivlsomme håndtering af krigsveteraner, da han pludselig får færten af en sag, der omhandler giftigt affald. De to sager hænger tilsyneladende sammen, eller gør de? Der lader til at være stærke kræfter på spil i baggrunden, og jo dybere Fabian og Nadja dykker ned i historien, jo mere usikkert bliver det, hvem de kan stole på. Instruktøren Christoph Hochhäusler har begået en atypisk politisk thriller, der stiller spørgsmål til mediernes integritet, og hvor det søgende kamera i bogstavelig forstand sætter fokus på overvågningssamfundet. NB: Der er Q&A med instruktøren Christoph Hochhäusler efter visningen.

Køb billetter HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s