Made In France

Sam er en fransk journalist, der udnytter sin muslimske baggrund til at infiltrere en jihadistcelle, der har fået til opgave at sprede kaos i Paris. Sam involverer sig i gruppens aktiviteter for at indsamle stof til sin artikel, men tingene udvikler sig uventet. ‘Made in France’ blev indspillet før angrebet på Charlie Hebdo, som resulterede i at filmens franske premiere blev udskudt til slutningen af november, 2015. Siden kom terrorangrebene 13. november – og så måtte producenten for anden gang trække stikket til den planlagte biografpremiere. ‘Made in France’ er dog langt fra nogen spekulationsfilm. Miljø og historie er gestaltet med stor troværdighed, og så er den, hvad en thriller også skal være: Elementært spændende.

Den originale plakat:

MIF_affiche_def.indd

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s