De Standhaftige

Thomas er blevet hårdt såret i Afghanistan, men er overbevist om, at han skal tilbage som soldat, så han træner stålfast flere timer om dagen. I genoptræningssalen møder han balletdanseren Sofie, der besøger sin syge faster Ruth, og Sofie får sympati for Thomas. Hun beslutter sig for at hjælpe ham, og han opdager, at hun ved noget om kroppen, som han aldrig har vidst. Da Sofie tager Thomas med på Den Kgl. Ballet, bliver han fascineret af miljøet, musikken, dansen – og af Sofie. Men er Sofie klar til at binde sig og opgive en lovende karriere ved City Ballet i New York? Og er Thomas klar til at acceptere sit fremtidige liv og sig selv?

Køb billetter HER.

De-Standhaftige-Holdbillede-1

1 Response

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s