Mustang

Filmen er på tyrkisk, men produktionen er så fransk, at den blev Frankrigs Oscarkandidat i år. ‘Mustang’ udspiller sig i en by ved Sortehavet, hvor fem forældreløse teenagesøstre bor sammen med to ældre slægtninge. Skoleåret er netop slut og pigerne glæder sig til den kommende sommerferie. På vej hjem fra sidste skoledag leger og pjatter de med nogle drenge fra byen. Men det, som for pigerne er uskyldig teenagesjov, tolkes af andre som upassende opførsel. Rygtet spredes hurtigt i den lille by, og historien vokser til helt uventede proportioner. Søstrenes frihed indskrænkes mere og mere og deres hjem transformeres til et fængsel, hvor husholdningslære og bryllupsforberedelser fylder hele dagen. Men oprøret ulmer under overfladen hos de fem frihedselskende søstre, som insisterer på deres ret til at bestemme over deres eget liv, krop og seksualitet. OBS! Spiller kun kl. 19 idag.

Køb billetter HER.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s