Room

Brie Larson hjemtog en velfortjent Oscar for sin indsats som en ung mor, hvis kærlige opdragelse af hendes unge søn finder sted i et værelse, hvor parret holdes indespærret af en psykopat, som rutinemæssigt misbruger moren. Misdæderens besøg er – udover fjernsynet – mor og søns eneste kontakt med verden udenfor. Men en dag sætter de en plan i værk. Afsættet kunne lyde som en skrækfilm, men ’Room’ er mest af alt et hjertegribende drama om familier og hvordan, man overlever dem. Smukkere hyldest til selve moderskabet kan man svært forestille sig.

Køb billetter HER.

‘Mørkt, hårdt, håbefuldt og lyst og vanvittigt velspillet… gennem hele følelsesregisteret.’ Jacob Wendt Jensen, Berlingske (6 stjerner)

View this post on Instagram

Citatplakat. #Room.

A post shared by Grand Teatret (@grandteatret) onSkriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s