The Babushkas of Chernobyl

Boblende radioaktivitet og pansret militær. Intet afskrækker de aldrende babushkas fra Tjernobyl. Der bor i dag cirka 100 mennesker i den afskærmede zone omkring Tjernobyl-værket. De er næsten alle kvinder. Efter at være blevet evakueret, da reaktoren eksploderede, trodsede de myndigheder og hegn og gik til fods tilbage til deres huse. De svor, at de aldrig ville forlade området og hinandens selskab igen. En livsbekræftende film mod alle odds på 30-året for atomkatastrofen. Kurator Jacob Lillemose introducerer filmen. Efter visningen serverer vi ukrainske specialiteter i biografens foyer og café. Besøg den officielle hjemmeside her.

OBS! Vises kun i aften kl. 21.30. Køb billetter HER!

‘A haunting and strangely uplifting doc.’ The Hollywood Reporter


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s