Store DT-dag på lørdag

Af Lars Movin

På lørdag den 19. marts fejrer vi, at Dan Turèll ville være fyldt 70 år!

Hvis man – i modsætning til dagens hovedperson – skulle være A-menneske, kan man skyde den festlige dag i gang ved at gå i Grand Teatret, hvor man klokken 10:00 kan se eller gense dokumentarfilmen “Onkel Danny – portræt af en karma cowboy” (2002) af Steen Møller Rasmussen og undertegnede, som vil være til stede og introducere filmen. Efter forestillingen vil Asger Schnack fortælle om den sensationelle nye Dan Turèll-udgivelse “California Notes”, en håndskrevet notesbog fra årene 1989-93 (som i dagens anledning vil kunne købes til særpris).

Mere om event og billetbestilling på dette link.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s