Francofonia

Vi er i 1940, og Paris er besat af nazisterne. De hyppige bombardementer truer ikke kun de levende. Der er også risiko for at nogle af verdens mest berømte kunstværker vil gå tabt. Mona Lisa, Venus fra Milo og Medusas flåde: Hvad ville Paris være uden Louvre? Jacques Jaujard, Louvres direktør, og Grev Franz Wolff-Metternich, formanden for et tysk udvalg, skal stå for beskyttelsen af kunstværkerne. Ved at tage afsæt i denne sande, men forholdsvis ukendte historie inddrager mesterinstruktøren Alexander Sokurov tilskueren i en dybt humanistisk releksion over kunst, magt og civilisation, samtidig med at han fremmaner sit helt eget portræt af Louvre.

Køb billetter HER.

‘Bold and confident film from Aleksandr Sokurov roams the corridors of the Paris museum.’ The Guardian

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s