Flaskepost fra P

Efter ’Kvinden i buret’ og ’Fasandræberne’ kommer den tredje Jussi Adler-Olsen-filmatisering. I ‘Flaskepost fra P’ følger vi atter politifolkene Carl Mørck (Nikolaj Lie Kaas) og Assad (Fares Fares) fra Afdeling Q. Søskendeparret Samuel og Magdalena, som er opvokset i en religiøs menighed, forsvinder pludseligt. Og på Københavns Politigård dukker en otte år gammel flaskepost op med et råb om hjælp fra en dreng i fangenskab. Mørck og Assad finder hurtigt ud af, at der er en forbindelse mellem de to sager, og så følger de ellers sporet ud i et religiøst samfund, hvor bortførelser og mord hører til dagens orden.

Køb billetter HER.

‘Træfsikker og spektakulær Jussi Adler-Olsen-filmatisering… helt ned i troens forføriske mørke.’ Henrik Wivel, Kristeligt Dagblad (4 stjerner)
Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s