Carol

’Carol’ er et fænomenalt smukt og rørende drama om forbudt kærlighed. Overklassefruen Carol (Cate Blanchett) er fanget i et mislykket ægteskab i 1950’ernes New York. I et stormagasin på Manhattan møder hun den unge ekspedient Therese (Rooney Mara), der drømmer om et meningsfuldt liv. En gnist tændes mellem dem, men prisen for at gå med hjertet kan blive umenneskeligt høj. Rooney Mara vandt skuespilprisen ved filmfestivalen i Cannes, hvor samtlige anmeldere udråbte ‘Carol’ til et mesterværk og Oscar-nomineringer er det selvfølgelig også blevet til. Filmen er baseret på en roman af Patricia Highsmith.

Køb biletter HER.

‘Ny kærlighedsfilm svæver afsted i en præ-orgasmisk rus… der er en enestående sensuel filmtone.’ Per Juul Carlsen, DR Filmland (6 stjerner)


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s