Anomalisa

‘Anomalisa’ er en smuk, rørende og absurd morsom stop-motion film skabt af Charlie Kaufman (‘Synedoche, New York’) og Duke Johnson. Michael Stone er en helt almindelig mand, hvis liv er gået i stå. Han er gift, har børn og er derudover forfatter til bogen ‘How May I Help You Help Them?’. På en tur til Cincinnati, hvor han skal holde foredrag ved en kongres for servicemedarbejdere, tjekker han ind på Hotel Fregoli. Her møder han Lisa, en ydmyg sælger fra kagefirmaet Akron. Michael fornemmer, at hun er hans livs kærlighed, men ved ikke lige, hvordan han skal gribe situationen an.

Køb biletter HER.

‘En genistreg. Rørende morsom, absurd følsom og absolut enestående.’ Per Juul Carlsen, DR Filmland (6 stjerner)


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s