Les Chevaliers Blancs / The White Knights

Joachim Lafosse bygger sin nye film på en sand historie – en retssag, hvor medlemmer af en fransk velgørenhedsorganisation blev dømt for at have bortført en række børn fra Tchad til Frankrig. De forældreløse børn viste sig slet ikke at være forældreløse, og adoptionerne var heller ikke efter bogen. Den alltid overbevisende Vincent Lindon splller gruppens karismatiske leder, der er trænet i at udnytte sine medarbejderes gode viljer. Så længe man redder et barn fra at vokse op i et krigshærget land, betyder det mindre, om man lever op til love og reglementer. Mens spændingen stiger, får Lafosse fermt dissekeret filmens moralske dilemma, som vil slå publikum lige så hårdt som det rammer filmens hovedfigurer. Køb billetter HER.

‘As heartbreaking as it is disturbing.’ The Hollywood Reporter

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s