Spotlight

‘Spotlight’ fortæller en medrivende og ikke mindst sand historie om avisen Boston Globe Pulitzer Prize-vindende undersøgelse, der fik sat både byen og den katolske kirke på den anden ende. Avisens journalistiske gravergruppe brugte flere år på at undersøge og afdække et årtier langt seksuelt misbrug af børn og unge på højeste niveau i Bostons religiøse, juridiske, og statslige kredse. Afsløringerne gav med rette genlyd over hele verden, og er nu også blevet til et intenst filmdrama instrueret af Oscar-nominerede Tom McCarthy. Med Michael Keaton, Mark Ruffalo, Rachel McAdams, Liev Schrieber, Brian D’Arcy James og Stanley Tucci. Køb billetter HER.

‘Fremragende og intelligent og med sin forpustede reportagestil fascinerende fra først til sidst.’ Johs. H. Christensen, Jyllands-Posten (6 stjerner)
Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s