Dheepan

SPILLETIDER: 11:30 14:00 16:30 19:00 21:30

Jacques Audiards opfølger til ‘Profeten’ og ‘Smagen af rust og ben’ vandt Guldpalmen i Cannes. Filmens titelfigur, Dheepan, var tidligere med i de Tamilske Tigre, men vælger at flygte fra Sri Lanka med en kvinde og en ung pige under vingerne. De er fremmede for hinanden, men over for de franske myndigheder udgiver de sig for at være en familie, og Dheepan tager rollen som familieforsørger på sig, selv om det er op ad bakke i de franske ghettoer. Omgivelserne tryk vækker imidlertid Dheepans overlevelsesinstinkt, og han gør alt, hvad han kan, for at beskytte sin ‘familie’.

Køb billetter HER.

‘Helstøbt og nyskabende… mere karakterpsykologisk sammenhæng end flertallet af film.’ Rasmus Brendstrup, Filmmagasinet Ekko (5 stjerner)

1 Response

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s