Hil Cæsar!

hail-caesar-quad

De Oscar-vindende filmskabere Joel og Ethan Coen (‘No Country for Old Men’, ‘True Grit’ og ‘Fargo’) har skrevet manuskriptet og instrueret ‘Hil Cæsar!’, en stjernespækket komedie, som foregår i de sidste år af Hollywoods guldalder. I hovedrollerne ses Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Tilda Swinton og Channing Tatum. ‘Hil Cæsar!’ følger en mellemmand, som får mere end travlt med at klare de problemer, der opstår efter at filmstudiet Capitol Pictures’ største stjerne pludselig forsvinder midt under optagelserne til en episk film fra det gamle Rom.

Køb billetter HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s