Trumbo

trumbo-poster

Hollywood 1947, Dalton Trumbo (Bryan Cranston) er Hollywoods mest populære manuskriptforfatter lige indtil han sammen med andre prominente filmfolk smides i fængsel og bliver sortlistet for sin politiske overbevisning. Sladderskribenten Hedda Hopper (Helen Mirren) er bannerfører i den heksejagt, der kulminerer med afhøringerne ved ’Komiteen for uamerikansk virksomhed’. ’Trumbo’ fortæller den sande historie om, hvordan den rigeste kommunist i Hollywood, Dalton Trumbo, brugte sine ord og sin skarpe intelligens til at vinde to Oscar-statuetter. Bryan Cranston (’Breaking Bad’) er nomineret til en Oscar for bedste mandlige hovedrolle. Lyt til de to sange i filmen nedenfor.

Køb billetter HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s