Truman

PREMIERE DEN 24. NOVEMBER!

TRUMAN er en varm og rørende spansk film om venskab. Filmen vandt fem Goya Awards – blandt andet for bedste film, bedste instruktør, bedste mandlige hovedrolle og bedste mandlige birolle. 41Shadows præsenterer dette komediedrama, som både bringer smil på læben og måske en lille tåre i øjenkrogen, når filmen har danmarkspremiere d. 24. november 2016.

TRUMAN er instrueret af Cesc Gay, og The Hollywood Reporter beskrev filmen som Gays bedste skud til dato. I rollerne som venneparret Julián og Tomás oplever vi de prisvindende skuespillere Ricardo Darín og Javier Cámara, som får følgeskab af den også prisvindende Dolores Fonzi i rollen som Juliáns kusine, Paula.
Tomás er bosat i Canada, men tager som en overraskelse til Madrid for at besøge sin bedste og ældste ven Julián, som bor sammen med sin trofaste følgesvend: Hunden Truman. Julián er en mand, der ved, hvad han vil, og på grund af sit stålsatte sind kommer både han og Tomás i situationer, som er følelsesmæssigt overvældende, men som samtidigt skaber minder for livet.

Sammen får de en følelsesmæssig rejse på fire dage, hvor venskab og afslutning på livet er i højsædet som en følge af Juliáns komplekse situation. Denne tragikomiske historie sætter fokus på venskabet, og hvordan det bringer både glædelige og sørgelige stunder med sig. Og hvordan afsluttes et besøg og et liv sammen på bedste vis, når man ved, det er sidste gang, man ses?

Oplev TRUMAN i biografen fra d. 24. november 2016.

DANSK TRAILER:

KLIP FRA FILMEN:

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s