Den Danske Pige

The-Danish-Girl-Poster-02
Lili Elbe bliver født som Einar Wegener og lever som sådan, indtil Einar møder Gerda på kunstakademiet. De bliver forelskede, gifter sig og lever begge som kunstnere – Einar noget højere anskrevet for sine landskabsmalerier end Gerda for sine portrætter. En dag skal Einar stå model for Gerda i en kjole, og i det øjeblik dukker Lili endelig frem til overfladen. Efter den første forvirring er Gerda klar til at acceptere sin elskede for det, hun er. Men omverdenen er ikke helt så forstående, så parret drager til Paris, hvor Lilis mod til at bære sin sande identitet inspirerer Gerda til at finde sin sande identitet som kunstner. ‘Den Danske Pige’ kan ses i biografen nu. Køb billetter HER.
‘Tom Hooper får et overraskende thrillende og intenst drama ud af historien om den transkønnede Lili Elbe.’ Katrine Sommer Boysen, Jyllands-Posten (5 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s