Brødre

12647302_1161360817230800_6686089800523875107_n

‘Brødre’ er dokumentarfilmens svar på ‘Boyhood’. Markus og Lukas er brødre og børn af den norske filmskaber Aslaug Holm, som over mere end otte år har filmet drengenes opvækst. Vi følger dem i en billedskøn og poetisk skildring af barndommens univers og en usentimental betragtning af de to drenges møde med verden og hverdagen. Publikum vil trække smilebåndende af led i genkendelsens glæde, mens der lindes på låget med barndomsminder og melankolien spreder sig i salen. ‘Brødre’ blev vist på CPH:DOX, hvor de danske filmkritikere kvitterede med 5-stjernede anmeldelser.

”Brødre’ er propfyldt med de her vidunderlige øjeblikke, indfanget uden de store armbevægelser.’ Jannie Dahl Astrup, Soundvenue (5 stjerner)

Køb billetter HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s