Motley’s Law

motleys-law

Kimberley Motley har forladt sin mand og tre børn i USA for at arbejde som forsvarsadvokat i den afghanske hovedstad Kabul. Oprindeligt er hun taget derned for pengene skyld, men i takt med at det går op for hende, hvor dårligt det afghanske retssystem fungerer, bliver menneskerettighederne omdrejningspunktet for hendes stadigt mere idealistiske arbejde. Men trusler og den skrøbelige situation i landet gør det samtidig sværere og sværere for hende at leve op til de høje forventninger, den viljestærke kvinde stiller til sig selv. Køb billetter HER.

‘Et gennembrud… Klarsynet kriger med mod og love som våben.’ Dorte Hygum, Politiken (5 hjerter)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s