Steve Jobs

steve-jobs-movie-poster-800px-800x1259 (1)

Michael Fassbender er perfekt castet som Apples grundlægger og den digitale revolutions store rorgænger Steve Jobs, der inden sin tidlige død nåede at blive helgenkåret viden om, men som bestemt havde sine mindre pæne sider. Det hele er med i Danny Boyles ovebevisende drama, der tager afsæt i tre vidt berømmede produktlanceringer – afsluttende med afsløringen af iMac computeren i 1998. I kulissen optræder blandt andre Apple-folkene Joanna Hoffman (Kate Winslet), Steve Woznisk (Seth Rogen) og John Scully (Jeff Daniels) – samt den datter, som Jobs aldrig for alvor formåede at tage sig ordentlig af. Køb billetter HER.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s