Se otte klip fra ‘Youth’ på Grand-bloggen og hele filmen i Grand Teatret

SET DEL FILM "LA GIOVINEZZA" DI PAOLO SORRENTINO.FOTO DI GIANNI FIORITO

Paolo Sorrentino hjemtog en Oscar for sit gennemmusikalske og filmisk overvældende velgjorte og snurrige mesterværk ’Den store skønhed’. Nu er han tilbage med ’Youth’, hvor Michael Caine, Harvey Keitel, Rachel Weisz og Paul Dano krydser klinger i et ikke mindre betagende værk, der udspiller sig i og omkring et elegant hotel ved foden af Alperne. Her ferierer det aldrende vennepar Fred (Caine) og Mick (Keitel). Fred er pensioneret dirigent, og Mick stadig er aktiv filminstruktør. Mens Mick arbejder på at færdiggøre, hvad han forventer vil blive hans livs hovedværk, har Fred ingen intentioner om at vende tilbage til musikken. Lige indtil han hyres til en sidste koncert.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s