The Hateful 8

TheHateful8ComicConPoster

Quentin Tarantinos nye mesterstykke udspiller sig efter den amerikanske borgerkrig. En diligence er på vej gennem det barske vinterlandskab i Wyoming. Dusørjægeren John (Kurt Russel) og hans fange Daisy (Jennifer Jason Leigh) skal til Red Rock. På vejen møder de endnu en dusørjæger (Samuel L. Jackson) ledsaget af en frafalden sydstatsmand (Demian Bichir), der hævder at være byens nye sherif. Endnu tre mænd (spillet af Tim Roth, Michael Madsen og Bruce Dern) gør dem følgeskab, mens stormen tager til og lukker bjergpasset. Instruktøren selv kalder ’The Hateful Eight’ for den sjoveste sne-western ever. Den køber vi. Køb billetter HER.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s