Min Mor

min_mor_plakat

Fjorten år efter han vandt Guldpalmerne for ‘Sønnens værelse’ er Nanni Moretti tilbage med et seriøst gribende familiedrama med masser af ‘comic relief’ leveret af John Turturro, der spiller en amerikanske stjerne hyret til at spille I en ellers genuint italiensk film. Hans ankomst i den italienske hovedstad er som trukket ud af en Fellini-film, men filminstruktøren Margherita (skønne Margherita Buy) har svært ved at se morskaben. Ud over alle de kvaler, hendes stjerne forvolder, melder der sig smertefulde problemer på familiefronten, for hendes hospitalsindlagte mor har det vist værre, end først antaget. Køb billetter HER.

‘Man klukker af moro. En klog film om livet med et strejf af tragedie, men iklædt komediens gevandter.’ Kim Skotte, Politiken (5 hjerter)

 

Se flere klip på Camera Films blog her.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s