Marnie – Min Hemmelige Veninde

large-poster_560x800_FMrgtU_2_dk_1_17718_80572_505439_4 (1)

Den nye film af instruktøren af ‘Arriettys hemmelige verden’ kan risikere at blive den sidste film fra Studio Ghibli, der midlertidigt har indstillet produktionen af spillefilm. Historien om Marnie er baseret på en engelsk roman af Joan G. Robinson fra 1967, der handler om den utilpassede pige Anna, der bliver sendt ud på landet, så hun kan komme til hægterne. Her møder hun den blonde ensomme pige Marnie, der deler sine følelser med Anna – og senere også et tragisk mysterium, der sætter dybe spor i Annas personlighed. Ligesom med ‘Når Vinden Rejser Sig’ er der tale om et tema og en melankolsk handling, der både vil tale til yngre og voksne publikummer. Køb billetter HER.

‘Underfuldt og fantastisk.’ Henrik Queitsch, Ekstra Bladet (5 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s