Macbeth

macbeth_ver3

Shakespeares artisteri med ord fornægter sig ikke, men Justin Kurzels filmatisering tilfører det blodige kongedrama både schwung og action – med Michael Fassbender og Marion Cotillard i hovedrollerne. Men som Berlingske noterede fra Cannes: Alle de traditionelle elementer fra Shakespeares ikoniske drama er med i filmen, inklusive de tre hekse, der spår Macbeths vej til Skotlands trone og Lady Macbeths berømte afsluttende monolog om pletterne på den tyngede samvittighed, der ikke kan vaskes væk. ‘Macbeth’ leverer med andre ord både til gården og gaden: Til de litterære purister og de filmiske eventyrere. Køb billetter HER.

‘Formår takket være prægtige Michael Fassbender og Marion Cotillard at føje overraskende facetter til to af litteraturhistoriens mest velkendte karakterer.’ Soundvenue (6 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s