Lyt til Smoke Gets In Your Eyes med The Platters fra filmen 45 År (og et sjældent Led Zeppelin klip!)

platters08

“Smoke Gets in Your Eyes” er en sang med musik af Jerome Kern og tekst af Otto A. Harbach. Sangen blev skrevet til deres musical Roberta fra 1933 og er siden blevet indspillet af en række kunstnere, blandt andre af Johnny Mathis og af gruppen The Platters, der i 1959 placerede sig med den på førstepladsen i USA. I 1969 spillede Led Zeppelin 30 sekunder af sangen til koncert i Osaka, Japan. I 2015 blev sangen anvendt i filmen 45 år. Køb billetter til filmen HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s