Louder Than Bombs

louder_than_bombs_xlg

Joachim Trier gør udebanen til sin hjemmebane i sin amerikanske opfølger til den hypernorske ’Oslo, 31. august’.  I Louder Than Bombs* (som har taget sin titel fra et opsamlingsalbum med The Smiths) starter vi tre år efter fotografen Isabelle Reeds (Isabelle Huppert) død. Tilsyneladende var der tale om en bilulykke, men enkemanden Gene (Gabriel Byrne) ved godt, hvad som egentlig hændte, og vil gerne fortælle det til sin yngste søn Conrad (Devin Druid). Genes ældste søn Jonah (Jesse Eisenberg) kommer hjem for at hjælpe ham, men han har sin helt egen erindring om moren, og den er han ikke villig til at opgive. Køb billetter HER!

‘En stille norsk filmbombe. Joachim Trier understreger sin særlige stil med den engelsksprogede ‘Louder than Bombs’.’ Per Juul Carlsen, DR Filmland (5 stjerner)

*Der er i skrivende stund ikke noget dansk Wikipedia link (og det norske er lidt kort).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s