Suffragette

20344076_max

Med stærke navne som Carey Mulligan, Helena Bonham Carter og Meryl Streep på rollelisten undrer det ikke, at kvindekampen fænger lystigt på biograflærredet. Filmen følger en række markante figurer i Suffragette-bevægelsen, der frem til Første Verdenskrig med stadigt mere militante midler slås for kvinders stemmeret Det er ikke kun velstillede kvinder, der tager kampen op, så lidt klassekamp får vi også. Som filmen viser, kræver det mere end almindeligt kvindemod og hjerte at råbe politikerne op, og myndighederne – personificeret af en barsk politichef (Brendan Gleeson) – er heller ikke sådan at bide skeer med.  Køb billetter HER.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s