The Revenant

therevenant

Alejandro González Iñárritus opfølger til Oscarvinderen ’Birdman’ er et helt andet og farligere dyr: En svimlende kraftfuld, men også bjergtagende poetisk fortælling om en jæger (Leonardo DiCaprio), der dødeligt såret agterudsejles dybt inde i Rocky Mountains først i 1800-tallet. Med viljestyrken som sit eneste våben kæmper han sig gennem fjendtlige omgivelser, en brutal vinter og krigsførende stammer i et nærmest håbløst forsøg på at overleve og tage hævn over dem, som lod ham tilbage. DiCaprios kraftpræstation er lige til en Oscar, og det samme er fotografen Emmanuel Lubezkis billeder fra den majestætiske vildmark. Køb billetter HER.

‘DiCaprio yder mandfolkeindsats i intenst drama.’ Kim Skotte, Politiken (6 hjerter)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s