Ich Und Kaminsky

Ich_und_Kaminski_-_Plakat

Wolfgang Beckers længe ventede opfølger til ’Good Bye Lenin!’ har (atter) Daniel Brühl i hovedrollen – denne gang som journalisten Sebastian Zöllner, der ikke sætter sit lys under en skæppe. Selv i titlen på sin planlagte kunstnerbiografi over den blinde maler Manuel Kaminski (Jesper Christensen) nævner han sig selv først. Den skrantende maler er umiddelbart et nemt offer for den opmærksomhedshungrende journalist, der dog også bliver offer for manipulationer den anden vej rundt. Den feterede Kaminski vil nemlig gerne ud af sin dominerende datters jerngreb, og så går den vilde skattejagt – tværs gennem Europa. Daniel Kehlmann har leveret det populære bogforlæg, der ydes fuld retfærdighed af de brillante skuespillere – inklusive en fermt tysktalende Jesper Christensen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s