Heil

298632

Den nye film af instruktøren bag den anderledes alvorlige og æstetisk stringente Sølvbjørnevinder ’Kreuzweg’ (‘Korsvejen’), som vi viste sidste år, er tilbage med en hæsblæsende farce om noget af det, man normalt ikke gør så voldsomt meget grin med i tysk film: Adolf Hitler, nazismen og – i særdeleshed – vor tids forfægtere af den nazistiske doktrin, nynazisterne. Det starter alt sammen med en sort fredsaktivist, der hjernevaskes af en nynazist. God smag er det muligvis ikke, men siden alt står for skud, bør også de politisk korrekte runde biografen og opleve, hvordan instruktøren både hænger højreradikalismen til tørre og udstiller de rigtige meninger, de gode viljer og venstrefløjens afmægtigheder – sammen med de tyske medier og talkshows, der heller ikke går ram forbi. Køb biletter HER. OBS! Spiller kun kl. 19.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s