Freistatt

posterright

’Freistatt’ er en tysk pendant til Ole Tornbjergs omdebatterede ’Drengen fra Godhavn’. Vi er i sommeren 1968. Studenteroprøret ulmer, Vietnamkrigen raser, Rolling Stones rocker, og den seksuelle revolution er lige om hjørnet. Tyskland står på kanten af en ny frihedens æra. Midt i dette opbrud bliver den rebelske 14-årige Wolfgang mod sin vilje sendt til den kristne opdragelsesanstalt ’Freistatt’. I dette afsidesliggende hjem for ’vanskelige unge’ støder Wolfgangs frihedstrang sammen med en verden, der består af låste døre, gitre for vinduerne, tvangsarbejde i tørvemosen og fysiske og psykiske overgreb. Det synes umuligt at flygte, men Wolfgangs oprørstrang er svær at undertrykke. ’Freistatt’ er et gribende drama baseret på personlige beretninger om den brutale hverdag på den virkelige opdragelsesanstalt Freistatt. Køb billetter HER. OBS! Spiller kun kl. 16:30.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s