Ejersbo

Ejersbo.large

I 2003 modtog Jakob Ejersbo helt usædvanligt De Gyldne Laurbær for sin debut ‘Nordkraft’. Fem år senere var han død. I ‘Ejersbo’ trodser hans to bedste venner både smøger og fornuft for at indfri forfatterens sidste ønske: At få spredt sin aske fra Kilimanjaros tinde. Undervejs fortæller venner, familie og kolleger om den fandenivoldske enspænders ellers ret private liv. Det bliver også en beretning om, hvad kunstnerlivet koster, hvis man kaster sig kompromisløst ind i det. Jakob Ejersbo skrev med døden i hælene og ofrede alt andet for at nå at færdiggøre det værk, han altid havde villet skrive: Afrika-trilogien. Køb billetter HER.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s