Die Abhandene Welt

061322

Den aldrende Paul Kromberger (Matthias Habich) og hans datter Sophie (Katja Riemann) lever i rimelig fred og fordragelighed, da Paul tilfældigt ser et foto på internettet af den berømte amerikanske operasangerinde Caterina Fabiani (Barbara Sukowa). Han genkender hende som sin afdøde hustru Evelyn, mor til Sophie. Sophie rejser til New York for at opsøge denne mystiske fremmede, der pludselig har vendt op og ned på deres liv. Margarethe von Trotta havde stor international succes for fire år siden med filmen om Hannah Arendt (vist på Tyske Filmdage), der dækkede retssagen mod Adolf Eichmann for The New Yorker. Von Trotta huskes især for ’Die verlorene Ehre der Katharina Blum’ (1975) og ’Die bleierne Zeit’ (1981), der ligesom ’Die abhandene Welt’ havde Barbara Sukowa i en af hovedrollerne.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s