Victoria

Victoria-437008125-large

PREMIERE! Køb billetter HER.

’Den bedste tyske film i to årtier.’ Så kontant lød dommen fra Die Welt, da ’Victoria’ havde premiere på Berlinalen i år. Filmen handler om den spanske pige Victoria, der bor i Berlin. Uden for en natklub møder hun fire lokale drenge, som hun pjatter og flirter med i den gryende morgensol. Men begivenhederne tager en mere alvorlig drejning, da drengene overtaler hende til at være chauffør for dem ved et bankrøveri. Snart er intet som før. Som en af de første film nogensinde er ’Victoria’ optaget i én lang indstilling. Ingen snyd, ingen computereffekter, bare én lang, ubrudt kameratur, der kredser om Victoria og filmens øvrige medvirkende. Instrueret af Sebastian Schipper (bl.a. kendt som blød Tatort detektiv).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s