Truth

  1. 6503-banner-DK

Dan Rather (Robert Redford) er vært på CBS-programmet 60 Minutes og anses som en af USA’s mest troværdige journalister. To måneder inden præsidentvalget i 2004 vælger Rather og hans producer Mary Mapes (Cate Blanchett) at gå i luften med en historie, der kan blive en game-changer i valgkampen. De fremlægger dokumenter, der tilsyneladende beviser, at George W. Bush fik positiv særbehandling som soldat under Vietnamkrigen. Men der sås hurtigt tvivl om dokumenternes ægthed, og det, der skulle have været en eksplosiv politisk historie, bliver nu en massiv journalistisk skandale.’Truth’ bygger på virkelige hændelser. Køb billetter HER.

‘Velskrevet og meget velspillet… solidt, intelligent og troværdigt selskab.’ Louise Kidde Sauntved, Berlingske (4 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s