Spionernes Bro

spionernes_bro_plakat

Steven Spielberg kan bare sit kram! ‘Spionernes bro’ bygger på autentiske begivenheder under Den kolde krig. I 1960 blev en amerikansk spion skudt ned over Rusland. Tom Hanks er advokaten James B. Donovan, der rejser bag jerntæppet for – uden rygdækning fra officielt hold – at forhandle sig frem til en frigivelse af den tilfangetagne mand. Undervejs er Mark Rylance – som russisk spion – nær ved at stjæle billedet. Hos John Le Carré ville mismodet hænge ned I tove, men Spielberg formår at tilføre de højspændte affærer en befriende optimisme – med afsæt i et stærkt manuskript af Matt Charman i ledtog med Coen-brødrene. Køb billetter HER.

‘Den fornøjeligste Spielberg-film i over 10 år og en af årets tungeste Oscar-kandidater.’ Jesper Olsen, Soundvenue (5 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s