Uncertain

UNCERTAIN_web_2

Med et befolkningstal på 94 og en geografisk lokalitet i sumpene mellem Louisiana og Texas er lillebyen Uncertain en tilstand snarere end et egentligt sted. Som sheriffen selv siger: Man skal fare vild for at finde dertil. Her møder vi den ældre Henry, der har tilbragt hele sit lange liv i sumpene. Den 21-årige Zach, der har et hjerte af guld og en dødsdom fra sin læge hængende over hovedet. Og så Wayne, der har sat alt ind på at få ram på et ondsindet vildsvin, som var det et mytologisk fabeldyr og han selv en delirisk kaptajn Ahab. Men nu truer forureningen og en mystisk bakterie det lille samfunds fremtid. Køb billetter HER.

‘En mesterlig ode til mennesket og naturen.’ Soundvenue (6 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s