Meru

meru-poster

I 2008 tog de tre venner og professionelle klatrere Conrad Anker, Jimmy Chin og Renan Ozturk til det kolde Himalaya. Deres mission var at bestige det sagnomspundne og stejle bjerg Mount Meru, der siges at være universets centrum. Missionen gik dog næsten så galt, som den kunne. På grund af en fire dage lang snestorm sad de tre klatrere fanget i deres telt, og blot hundrede meter fra toppen måtte de vende om. Den erfarne Conrad Anker kunne dog ikke slippe sit ønske om at bestige det uregerlige bjerg. Og tre år og et kraniebrud senere tager de tre vedholdende klatrere tilbage til Mount Meru. Vinderen af publikumsprisen på Sundance 2015. Køb billetter HER.

‘This is one of the most outstanding documentaries of the year.’
Richard Roeper, Chicago Sun-Times


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s