A Sinner In Mecca

A_Sinner_in_Mecca_Official_Poster

Nygift og udstyret med en iPhone, to små kameraer og et enormt mod rejser den åbent homoseksuelle filminstruktør Parvez Sharma til Saudi Arabien, hvor homoseksualitet er en forbrydelse, der udløser dødsstraf. Resultatet er en dybt personlig pilgrimsrejse, skildret råt og ufiltereret fra Mekkas gader og fra den hellige Ka?ba, som er forbudt område for ikke-muslimer. Parvez søger at forlige sig med sin elskede religion, som han igen og igen oplever fortolket som fjendsk mod mennesker, der er som ham selv. Parvez nægter at give op – men kampen imod fundamentalismen er hård, og hans troskrise ulmer.

‘Gay Muslim filmmaker Parvez Sharma takes a forbidden camera with him to Mecca… personal docu-making at its most strident.’ VarietyKøb billetter HER.

Besøg den officielle hjemmeside HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s