Mand Falder

25189

Hvad sker der, når man pludselig mister sine naturgivne evner? Anne Wivel har fulgt maleren Per Kirkeby på nært hold, efter at han faldt og slog hovedet. Han havde tidligere overvundet følgerne af en hjerneblødning og to blodpropper, men faldet for to år siden resulterede i en hjerneskade, der forhindrer ham i at arbejde. Han har ikke bare mistet sin førlighed, men også evnen til at genkende farver og sågar sine egne kunstværker. Anne Wivel følger Per Kirkeby, som kæmper for at vende tilbage, men samtidig erkender sine manglende fremskridt. Alt – fra hverdagens genoptræning til følelsesladede indsigter – lægges nøgternt frem. Køb biletter HER.

‘Vil blive stående længe som umisteligt hovedværk i dansk film.’ Allan Berg Nielsen, Filmkommentaren (6 stjerner)

Læs også: Per Kirkeby, samlede blogindlæg om hans film.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s