99 Homes

ninenine_homes_xxlg

Ærligt og hårdt arbejde betaler sig ikke! Det lærer Dennis (Andrew Garfield), på den hårde måde, da han må forlade sit barndomshjem og bliver sat på gaden af ejendomsspekulanten Rick (Michael Shannon). Hjemløs og ydmyget må Nash flytte sin mor, Lynn (Laura Dern), og 9-årige søn til et usselt motel. Alt synes tabt, men så opstår der en mulighed for at slå en handel af med djævlen. I et desperat forsøg på at få sit hus tilbage, siger Dennis ja til at arbejde for Rick – den samme mand, der smadrede hans drømme. ’99 Homes’ er en medrivende thriller om grådighed og uretfærdighed og om at træffe de rette moralske valg. Køb billetter HER.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s