Kvinden i Guld

4684-banner-DK

Oscarvinder Helen Mirren spiller Maria Altmann i den sande historie om en jødisk kvindes kamp for at genvinde sin retsmæssige arv og sin familiens ære. 50 år efter Maria flygtede til USA, rejser hun ud for at hente de kunstskatte hjem, som nazisterne stjal fra familien, heriblandt Gustav Klimts berømte maleri ‘Portræt af Adele Bloch-Bauer I’. Sammen med den unge advokat, Randy Schoenberg (Ryan Reynolds) starter Maria en sensationel juridisk kamp, der bringer dem helt ind i magtcentret af det østrigske etablissement og til USA’s højesteret. Det bliver en rejse, der tvinger alle til at se fortidens ubekvemme sandheder i øjnene. Køb billetter HER.

‘Helen Mirren er – som altid – fremragende… en fin og rørende historie om at kæmpe for retfærdigheden.’ Louise Kidde Sauntved, Berlingske (4 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s