He Named Me Malala

he-named-me-malala

’He Named Me Malala’ er et ømt portræt af Nobelpris-modtageren Malala Yousafzai, der som 15-årig overlevede et skudangreb af Taleban i Pakistan. Malalas ’forbrydelse’ var, at hun sammen med sin far kæmpede for pigers uddannelse. Hun er nu 18 år og leder en kampagne for pigers uddannelse på globalt niveau. Filmen, der er instrueret af Davis Guggengeim (’En ubekvem sandhed’), bringer os tæt ind på livet af den ekstraordinære unge pige. Vi oplever hendes i familiens favn, men også når hun er ude i verden og advokere for sin sag, holde tale for FN og mødes med kendisser fra såvel den politiske som den kulturelle verden. Køb billetter HER.

‘Hendes mod er misundelsesværdigt, hendes ro er bemærkelsesværdig. Når hun taler, så lytter man.’ Nanna Frank Rasmussen, Jyllands-Posten (4 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s