El Club

tumblr_nvqs080ElV1ra39e4o1_1280

I et afsides hus i en lille kystby i Chile bor fire mænd. Hver af dem er sendt her til for at rense sig for de synder, de har begået som katolske præster. Sammen lever de under strenge regler håndhævet af nonnen, søster Mónica. Den skrøbelige stabilitet, gruppen har opbygget, afbrydes abrupt, da en femte præst ankommer og med sig bringer en fortid, som de alle troede de havde lagt bag sig. Oscarnominerede Pablo Larrain har med sin prisvinder fra Berlin begået en kontroversiel film, der ikke lægger fingre i mellem i sin udstilling af gejstlighed ud ad den moralske glidebane. Køb billetter HER.

‘Pablo Larrain mider bombe efter bombe i sin intense og stilbevidste tusmørke-thriller.’ Lee Marshall, Filmmagasinet Ekko (5 stjerner)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s